Voice SMS

What is a Voice SMS?
Dogma Soft lets you reach out to your target audience in the easiest, fastest & most cost effective way. Call into Mobile Phones or Landlines anywhere in India, up to 300 simultaneous calls for each user.
Bulk Voice is simple communication technology that blasts a recorded voice message to hundreds or even thousands of call recipients in a very short period of time. Often used for community alerts, notifications, in business applications or for promotional purposes.

Bulk Voice can be used for a wide range of applications like Political Campaigns , Customer Surveys, Mobile Marketing, Meeting Alerts, Wake up calls, Stock Alerts, EMI Alerts, Medicine reminders etc.

Benefits of Voice SMS

  • Personal Touch: Voice message has greater emotions compared to text; hence a more personal way of communicating.
  • Reach out to large Indian target audience which is not well versed in English language.
  • Complete real-time reporting to measure the response of the campaign.
  • Voice SMS is handset or SIM independent, hence can be used universally for all mobile users.
  •   Extremely helpful for marketers who want to promote their products/services in rural market.

Voice SMS Services Features

  • No Setup Cost
  • Interactive Calls with touch-pad entries
  • Up to 300 simultaneous calls

Payment Procedure
Website/Software can be purchased securely online, or via phone, and mail etc. All online purchases are guaranteed 100% secure. Your ordering information is secured from accessing anyone.
To start your purchase, simply click the "BUY NOW!" button next to the software title you are interested in.
For ordering our product by phone click on order by phone and get more instruction to complete your order.
For ordering our product by Mail click on order by mail and get more instruction to complete your order.


Q1. What is a Voice Message ?
Ans. It is a pre-recorded message that is sent to your customers via telephone. It`s simple and effective way to communicate with large numbers of people very quickly.
Q2. Who should use Voice Broadcasting ?
Ans. Any organization or business that needs to communicate with large numbers of customers, employees or client groups. This could be a private sector business that wants to improve sales or customer relationship, or a public sector organization that needs to stay in touch with the users of its services.
Q3. Why is Voice Broadcasting more effective than traditional forms of marketing ?
Ans. There are many reasons. Paper-based and email-based marketing are extremely ineffective in most situations. Voice sms reach the customer in a much more direct manner - via their phone. A voice sms is hundred times more effective than traditional marketing methods. In addition, a voice sms costs less to deliver than a posted letter or a message delivered by a telemarketing agent.
Q4. How much does it cost ?
Ans. The cost depends on the volume and frequency of your messages, and the length of the message. The more you send, the cheaper each message becomes.
Q5. How quickly can I send a message to my customers ?
Ans. You can send hundreds of thousands of messages out per hour. No matter how demanding your requirements are, we have the capacity to deliver your message on time, every time.
Q6. How do I choose which customers get my message ?
Ans. When you sign up with Dogma Soft SMS you get access to an advanced web-based control panel that lets you set up recordings, upload your databases and broadcast your messages to the right people at the right time.
Q7. What format of audio file is allowed for broadcasting ?
Ans. For Voice Broadcast you can use only .WAV Format audio files.
Q8. How long after depositing funds will Credit appear in my account for use ?
Ans. Once you have deposited funds, we will add the credits in your account usually within half an hour time, but could take as long as 1 hour depending on request volume.
Q9. How can I schedule a Voice Broadcast campaign to start in future ?
Ans. Go to Campaign Schedule option when creating a campaign, and select the time and date you want to start the campaign in the start field. Once the campaign is created, start it from the Action menu of the campaign and it will start dialing on the given date and time.